Cuando:
jueves, 29 de octubre del 2020 a las 18:30 – 20:00
2020-10-29T18:30:00+01:00
2020-10-29T20:00:00+01:00
Donde:
On Line
Precio:
10€
Contacto:
Taller de Dolços Marroquis @ On Line

La mel, els pistatxos, la canyella o la flor del taronger són alguns dels ingredients que ens vénen a la ment quan pensem en la deliciosa rebosteria marroquina; no obstant això és poc el que sabem sobre la seua tradició, la seua història o en quines ocasions se solen degustar aquests xicotets dolços.

Per això, des de CEAR hem llançat aquest taller online que tindrà lloc dijous que ve 29 d’octubre a les 18.30 perquè de la mà Toni Bouarfa, cuiner i persona refugiada acollida per CEAR i el mestre forner, Jesús Machí, responsable del Forn de San Bartolomé (València) i un “radical de l’artesania”, aprengues a preparar aquests dolços, que et salvaran més d’una vesprada d’hivern, amb un bon café o te morú.

Els nostres experts cuinaran des de l’obrador del forn de San Bartolomé, València.

En el nostre blog, pots veure els ingredients complets i preparació per a tindre’l tot llest i posar-te a la feina amb Toni i Jesús Machí.

La gastronomia ens connecta amb emocions i moments de la nostra història personal. Per a les persones refugiades, cuinar les receptes que els han acompanyat durant la seua vida i trajecte i compartir-les amb altres persones, els permet connectar amb els seus records i celebrar que una nova etapa comença per a elles.

Les receptes no entenen de fronteres!

Participant en aquest taller col·laboraràs amb els programes d’acolliment i inclusió de persones refugiades ateses per CEAR.

***Uneix-te a aquesta iniciativa!***